امروز سراغ معرفی بهترین نرم افزارهای معماری میرویم. قصد داریم بررسی جامعی از انواع مختلف نرم افزارهای معماری داشته باشیم. با جستجوی عبارت The best architectural software در سایت گوگل به یک لیست برخواهید خورد. در این لیست به معرفی بهترین نرم افزارهای معماری پرداخته شده است.
AutoCAD – معرفی بهترین نرم افزارهای معماری
اتوکد دارای امکانات بسیاری می باشد. شما با این برنامه به راحتی می توانید تمام نیازهای خود را برای طراحی و مدلسازی و… رفع کنید. اتوکد با در اختیار گذاشتن لایه های مختلف کمک شایانی به شما خواهد کرد. در کل یک نرم افزار خوب باید امکاناتی نظیر نمایش دو بعدی و سه بعدی اجسام را در اختیارتان بگذارد. وجود امکان نمایش تصاویر گرافیکی به صورت دو و سه بعدی کمک بسیاری به شما خواهد کرد. با وجود بخش های تاریخچه و بخش های دیگر روند کاری مشخص است. یعنی قابلیتی وجود دارد تا بتوانید روند پیشرفت پروژه را ببینید. بخش مجزایی نیز برای مدیریت محتواهای پروژه در نظر گرفته شده است.
از اتوکد برای طراحی اجزای مهندسی نیز میتوان استفاده کرد. با رسم نقشه ها با کمک نرم افزارهای مطمئن، خطاهای موجود بسیار کم خواهند شد. از این نرم افزار می توانید برای طراحی سه بعدی هر محصولی اقدام کنید. به همین جهت در صنعت مدل نیز از اتوکد استفاده می کنند. با اتوکد سرح های سه بعدی را ایجاد می کنند. سپس بقیه مراحل را طی می کنند.
نرم افزار آرشیکد(ARCHICAD)
اگر قصد طراحی داخلی دارید پیشنهاد ما به شما آرشیکد می باشد. نرم افزاری با ویژگی های خاص که می توانید از آنها بهره ببرید. همچنین اگر مدسازی سه بعدی را یاد ندارید، می توانید به راحتی با این نرم افزار کار کنید. تمام نیاز های شما را برآورده خواهد کرد.
اسکچاپ
بهترین نرم افزار برای شروع یادگیری می باشد. شما به صورت مفهومی می توانید در ابتدای کار با این نرم افزار پیش بروید. تمام مدل های سه بعدی موجود در ذهن خود را می توانید پیاده سازی کنید. در کل بهترین نرم افزار معماری برای مبتدی ها اسکچاپ می باشد. شما با این نرم افزار مفاهیم سه بعدی را به راحتی فرا می گیرید. همانطور که گفتیم برای شروع کار این نرم افزار مناسب است. زیرا دارای رندرهای محدود می باشد. بنابراین در ادامه حتما باید به سراغ نرم افزارهای قدرتمندتر مثل اتوکد بروید. این نرم افزار را با یک روز کار کردن با آن فرا می گیرید. همچنین کتابخانه عظیمی از آبجکت ها را نیز دارد. این آبجکت ها در اختیار شما خواهند بود. می توانید در طراحی های داخلی از آنها استفاده های بسیاری کنید.
راینو
بهترین نرم افزار برای مدلسازی های سه بعدی می باشد. راینو را بیشتر برای طراحی های صنعتی و بزرگ استفاده می کنند. قابلیت های سه بعدی که در اختیار شما می گذارد بسیار به پیشرفت شما کمک می کند. راینو را با دقت بسیار بالای آن می شناسند. نرم افزاری مناسب برای طراحی های سه بعدی معماری آن هم با دقت بالا. تمام امکانات مورد نیاز برای طراحی های سه بعدی عالی در این نرم افزار معماری موجود است. شما می توانید از این نرم افزار برای مهندسی سازه و معماری های بزرگتر استفاده کنید.
معرفی بهترین نرم افزارهای معماری: رویت
اگر یک تیم هستید پیشنهاد ما به شما رویت است. بهترین نرم افزار معماری برای پروژه های تیمی رویت می باشد. امکانات فوق العاده که آن را تبدیل به یک نرم افزار همه جانبه برای طراحی های دو بعدی و سه بعدی کرده است. شما می توانید بجای خطوط و دوایر، دیوارها و بقیه سازه های یک محیط را طراحی کنید. همچنین ویژگی های فیزیکی دیگری مثل درها و پنجره ها را نیز اضافه کنید. خروجی نزدیک به پروژه واقعی خواهید داشت. از آنجایی که رویت یک نرم افزار فوق العاده و همه جانبه می باشد ارزش یادگیری بسیاری دارد. با کوچک ترین تغییری در ابزارها، این تغییر در همه پلان هاو… تغییر می کند. هماهنگی فوق العاده این نرم افزار شما را شگفت زده خواهد کرد.
شما از چه نرم افزاری استفاده می کنید؟ گستردگی نرم افزارهای موجود در معماری سبب می شود تا بتوانید بهترین انتخاب ها را بکنید. اگر پیشنهادی برای افراد تازه کار دارید می توانید در قسمت نظرات آن را بیان کنید.